WATCHMEDIER

KapitalWatch

KapitalWatch henvender sig til alle med interesse for den meget store rolle, som fonde, familiekontorer andre investeringsselskaber og business angels spiller i dansk erhvervsliv. KapitalWatch dækker kapitalfondes, venturefondes, investeringsselskabers og andre investorers aktiekøb og virksomhedshandler i ikke-børsnoterede selskaber i Danmark. Vi har også fokus på de væsentligste porteføljeselskaber.

Med et abonnement får du:

Tilmeld dig vores daglige nyhedsbrev

Du får 1 daglig opdatering (10.00) på de vigtigste nyheder i branchen direkte i din indbakke – og fri adgang via nyhedsbrevet, uanset hvor du er.

Inkluderet i abonnementet:

Adgang til Watchmedier.dk

Med et abonnement på KapitalWatch får du også adgang til watchmedier.dk, hvor du finder tophistorierne fra Danmarks bredeste dækning af erhvervsnyheder. På alle hverdage vil du desuden modtage et nyhedsbrev med dagens 10 vigtigste historier fra erhvervslivet på tværs af alle brancher.

På denne måde sørger vi for, at du er fuldt opdateret på dagens vigtigste historier fra både dansk og internationalt erhvervsliv.

Virksomhedsabonnement

Et virksomhedsabonnement kan leveres på følgende måder:
Personligt login, adgang via IP-adresse eller domæneadgang.

Personligt login

Den enkelte medarbejder logger ind med eget brugernavn og adgangskode og kan læse alt vores indhold, uanset hvor i verden vedkommende befinder sig.

Adgang via IP-adresse

medarbejdere er automatisk logget ind, så længe de er koblet på virksomhedens netværk – enten når de er på kontoret eller via en VPN-forbindelse.

Domæneadgang

Alle medarbejdere på samme maildomæne har adgang via deres arbejdsmail. Der vil også være adgang til app og mobilversion, så man kan læse med på farten.

Bestil tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet for at høre mere om muligheden for et skræddersyet abonnement, som passer til netop din virksomhed.


  KapitalWatch_PeterSchultz

  Peter Schultz

  Senior Key Account Manager
  Tlf.: 81 447 210

  Bestil abonnement på KapitalWatch nu

  eller prøv KapitalWatch gratis i 14 dage

  Ønsker du at lære os og vores indhold bedre at kende, tilbyder vi et gratis og uforpligtende prøveabonnement på KapitalWatch i 14 dage.

  Få et samlet abonnement på alle Watch medier

  Du har også mulighed for at få et samlet abonnement på alle 16 Watch medier. Her får du adgang til de vigtigste nyheder på tværs af alle brancher, hvor der hele tiden kommer nye medier til.

  Har du spørgsmål til dit nuværende abonnement?

  Kontakt os på tlf. 70 777 125 eller se mere på vores kundeserviceside.