ABONNEMENT

Watchmedier.dk

Watch Medier henvender sig til samfunds- og erhvervsinteresserede læsere, der efterspørger uafhængig, kritisk og fair online-journalistik af høj kvalitet om samfund og erhvervsliv. Vi udgiver i dag AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, KForum, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Medierne er samlet Watchmedier.dk.

Med et abonnement får du:

Tilmeld dig vores daglige nyhedsbrev

Du får 1 daglige opdateringer (14.30) på de vigtigste nyheder på tværs af brancher direkte i din indbakke – og fri adgang via nyhedsbrevet, uanset hvor du er.

Virksomhedsabonnement

Et virksomhedsabonnement kan leveres på følgende måder:
Personligt login, adgang via IP-adresse eller domæneadgang.

Personligt login

Den enkelte medarbejder logger ind med eget brugernavn og adgangskode og kan læse alt vores indhold, uanset hvor i verden vedkommende befinder sig.

Adgang via IP-adresse

medarbejdere er automatisk logget ind, så længe de er koblet på virksomhedens netværk – enten når de er på kontoret eller via en VPN-forbindelse.

Domæneadgang

Alle medarbejdere på samme maildomæne har adgang via deres arbejdsmail. Der vil også være adgang til app og mobilversion, så man kan læse med på farten.

Priser

Køb et abonnement til dagens 10 vigtigste historier ved at udfylde nedenstående kontaktformular – abonnementet kan ikke købes online.

1 brugerlicens

Kr. 595 Kvartalet
 • 1 brugerlicens

 • Årspris: 2.380 kr.

5 brugerlicenser

Kr.2975
Kr. 1.900 Kvartalet
 • 5 brugerlicenser

 • Årspris: 7.600 kr.
20% rabat

10 brugerlicenser

Kr.5950
Kr. 3.867 Kvartalet
 • 10 brugerlicenser

 • Årspris: 15.468 kr.
35% rabat

Bestil tilbud

Vælg antal brugerlicenser ud fra en fast pris eller bliv kontaktet vedrørende et skræddersyet virksomhedsabonnement, som passer til din virksomhed.  Martin-schuster-mw

  Martin Schuster

  Key Account Manager
  Tlf.: 71 962 488

  Eller prøv Watchmedier.dk gratis i 14 dage

  Ønsker du at lære os og vores indhold bedre at kende, tilbyder vi et gratis og uforpligtende prøveabonnement på Watchmedier.dk i 14 dage.

  Få et samlet abonnement på alle Watch medier

  Du har også mulighed for at få et samlet abonnement på alle 16 Watch medier. Her får du adgang til de vigtigste nyheder på tværs af alle brancher, hvor der hele tiden kommer nye medier til.

  Har du spørgsmål til dit nuværende abonnement?

  Kontakt os på tlf. 70 777 125 eller se mere på vores kundeserviceside.